Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT Türkiye'de bir marka haline gelmiş ve çok sayıda noktada hem şubeleri, hem kargo gönderimleri hemde ATM'leri ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Dünyanın dört bir yanına kargo taşımacılığı yapmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilat PTT özellikle kargoculuk anlamında lider bir marka haline gelmiş olup Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına en hızlı en uygun fiyata ulaştıran şirket haline gelmiştir. Yaz aylarında aile bütçesine katkı sağlanması için PTT yeni bir kampanya düzenliyor.

KARGOLARDA YÜZDE 25 İNDİRİM YAPILACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bilindiği üzere kargo gönderimlerini belirlemiş olduğu tarife üzerinden gerçekleştirmektedir. Bu tarifede ancak kargo şubeden teslim edilecek ya da kitap gönderimi ise indirim yapılmaktaydı. Fakat PTT aile bütçelerine katkının sağlanabilmesi için kargo gönderimlerinde yüzde 25 indirim yapılacağını duyurdu.

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerinde yüzde 25 indirim yapacak ve indirim mevcut posta ve telgraf ücret tarifesi üzerinden sağlanacaktır. PTT'nin yüzde 25 indirimli kargo gönderimi tarifesi dün itibari ile başladı ve 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Yüzde 25 indirimli kargo gönderiminden sadece bireysel kargo göndericiler yararlanabilecektir.

Editör: TE Bilisim