Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından bugün akıllı telefonlar 10 TL'ye ve marka saatler ise sadece 5 liraya satıldı. Çok büyük izdihamlar yaşandı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi her sene dönem dönem büyük satışlar gerçekleştirmektedir. Kargo şubesine ürünün gelmesi ve ürünün uzun bir süre kimse tarafında alınmaması ya da şubelerde unutulan ürünlerin kimse tarafından alınmaması sonucu bu ürünler müdürlükler aracılığı ile çok uygun fiyatlara satılmaktadır.

15 DAKİKADA TÜM TELEFONLAR BİTTİ

İstanbul merkezli olarak yapılan bu satışlarda Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi aracılığı ile satışlar gerçekleştirilen satışta 10 TL'ye kadar akıllı telefonlar satıldı. Yapılan duyuruda büyük izdihamın yaşandığı ve akıllı telefonların 15 dakikada bitti söylendi.

Buna göre akıllı telefonlar 10 TL'ye kadar ve marka saatler ise 5 TL'ye kadar satıldı. Büyük izdihamların yaşandığı bu satışlarda satılmayan ürünler kalmadı. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi aralıklarla dönem dönem bu şekilde satışlar gerçekleştirmekte olup alıcıların PTT sayfasını takip etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim