Görevlerine uzun süredir devam etmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR adaylara iş bulduğu gibi yine açmış olduğu kurslar aracılığı ile yoğun rağbet görmeye devam etmektedir. Özelikle İŞKUR iş garantili kurslarında yoğun rağbet yaşamakta ve bu kurslara katılanlara günlük zaruri gider ücretini de ödemektedir.

Eğer sizlerde her hangi bir vasfa sahip değilseniz ya da farklı alanlarda kendinizi geliştirerek iş bulmak istiyorsanız hemen İŞKUR'un düzenlemiş olduğu istihdam garantili kurslara katılabilirsiniz. İŞKUR iş garantili kurslar ile adaylara günlük 45 TL ücret ödüyor ve bu ücret ödendiği gibi yine adaya iş imkanı veriliyor.

İŞ GARANTİLİ KURSA NASIL KATILINIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR anlaşma yaptığı özel sektör firmaları için vasfı bulunan eleman yetiştirmekte bu elemanlara kurs boyunca günlük 45 TL ücret ödemekte ve kursun bitiminde adayı anlaşma yaptığı özel sektör firmasına göndermektedir. Peki iş garantili kursa adaylar nasıl başvuru yapabilir? Öncelikle adayların https://goo.gl/14SyWX linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar istediği tüm kurslar arayabilir. İş garantili ya da iş garantisiz tercih ettiği kurslara katılacak olan adaylar iş garantili kurslar için 45 TL'ye kadar ve iş garantisiz kurslar için ise günlük 25 TL'lik ödeme almaktadır.

Editör: TE Bilisim