Bireysel ve kurumsal olarak pek çok kişi özellikle internet aracılığı ile iş fikirleri aramaktadır. Bu iş fikirleri ile ilham alan pek çok kişi dükkan açmakta, evinde işler yapmakta, franchise bayilikler almakta ve güzel kazançlar sağlayabilmektedir. Peki 2017 yılı için iyi kazanç sağlayacak güzel iş fikirleri var mıdır? Bu yazımız aracılığı ile sizlere 2017 yılına özel iş fikirleri sunacağız.

2017 YILI İŞ FİKİRLER

Bayilik Kazançları Yükseliyor

2017 yılında ki iş fikirlerini incelediğimiz de bayilik kazançlarının oldukça iyi olduğunu görmekteyiz. Pek çok sektörde yeni bayilikler açan kişilerin aylık birkaç bin liradan başlayarak 5 - 10 bin liraya kadar gelir elde ettiği görülmektedir.
  • Çiğ Köfte Giderek Yükseliyor
En çok kazanç sağlayan bayilikler arasında ise çiğ köfte bayiliğinin olduğu görülmektedir. Kurulumunun ve giderinin az olduğu çiğ köfte bayilikleri kolasyonu güzel yerler de iyi iş yapabilir.

Oto Kuaför Dükkanları Yükselişte

Özellikle karı - koca çalışanların veya aile de tek kişinin çalışan kişilerin araçlarını oto kuaför vasıtası ile yıkattığı görülmektedir. 10 - 20 bin lira bir maliyet ile açılacak oto kuaför aracılığı ile bir aracı 50 liraya kadar temizleyebilir ve güzel kazanç sağlayabilirsiniz.

Dekoratif Cafeler

Yine en iyi iş fikirleri arasında cafelerin geldiği görülmektedir. Özellikle üniversite öğrencilerinin bulunduğu illerde dekoratif olarak farklı yapacağınız cafe sizin güzel gelir getirecek 2017 yılı iş fikirlerinden bir tanesi olabilir.

Gençler İçin Eğlence Mekanları

Bir diğer güzel iş fikiri ise kesinlikle gençlere yatırımdır. Gençlerin en çok gittiği eğlence mekanları yani içerisinde playstation, bilardo, gitar hero, tabu vb. gibi oyunların bulunduğu mekanlar da iyi iş fikirleri arasında yer almakta olup güzel kazanç getirecektir.
Editör: TE Bilisim