Dünyada ikinci en çok tıklama alan ve sosyal paylaşım siteleri arasında en çok tercih edilmekte olan platform şüphesiz ki Facebook'tur. Bilindiği üzere Facebook pek çok alanda çalışmalar yaparak kullanıcıları bünyesinde tutmaya çalışmaktadır. YouTube'nin kullanıcılara para kazandırması ile yükselişe geçtiğimiz gören Facebook'ta artık kullanıcılarının para kazanmasını sağlayacak. Peki Facebook'tan nasıl para kazanılır? Facebook para kazanma yöntemleri nelerdir?

Facebook Para Kazanma

Facebook kullanıcıların para kazanması ve sistemde daha çok vakit geçirmesi için kullanıcıların video üzerinden para kazanmasını aktif edecek peki nasıl? Bilindiği üzere Facebook'a video attığınız da başkaları videonun üstüne geldiğinde video otomatik olarak oynamaktadır. Siz Facebook para kazanma sistemi aktif olduğun da videolarınızdan para kazanma seçeneğini aktif yaparsanız diğer Facebook kullanıcıları videoları açtığında sistemde ki reklamlar belirli bir süre boyunca izleyecek. Bu sayede hem siz hemde Facebook videolar üzerinden para kazanacak.

Facebook'ta Para Kazanma Dönemi Başlıyor

Facebook kullanıcılarının ve kendisinin para kazanması için videolardan para kazanma dönemini yavaş yavaş başlatıyor. Şu an için videolar da reklam dönemi tam olarak başlamamışta olsa Facebook videolardan para kazanma sistemine geçtiğinde video paylaşan kişiler reklamların izlenim sayısı kadar Facebook'tan para kazanacak.

TÜM EKONOMİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim