Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran erken seçim öncesi Türkiye'nin dört bir yanında mitingler yapmaya başladı. Pek çok konu da yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçim oylarına bakıldığında oylarında yükseliş yaşadığı görülürken güvenlik korucularına da müjdeli haberi verdi.

Uzun süre önce güvenlik korucuların maaşları ve sosyal hakları oldukça düşük iken hükümet tarafından konuya el atılması sonucu güvenlik korucularının maaşları iyileştirildi ve sosyal hakları da artırıldı. Buna göre yeni güzelliklerin yapılması da beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güvenlik korucularının maaşlarına zam yapılacağını ve zam miktarı hakkında müjdeyi verdi.

135 TL ZAM YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı duyurusu ile güvenlik korucularının maaşlarına 135 TL'lik zam yapılacağını duyurdu. Güvenlik korucularının ne kadar maaş aldığını öğrenmek istiyorsanız güvenlik köy korucusu maaşları haberimize tıklayarak almış oldukları net maaş hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yine güvenlik korucuları arasından bilindiği üzere şartlara uygun kişiler uzman erbaş ve astsubay olarak da değerlendirilmektedir. Astsubay olmak için pek çok şart aranırken uzman erbaş olmak isteyen güvenlik korucularına daha iyi imkanlar sunulmakta ve güvenlik korucuları uzman erbaş da olabilmektedir.

Editör: TE Bilisim