Yurt geneli binlerce farklı mağazası bulunmakta olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi, BİM Market müşteri memnuniyetini artırmaya özen göstermekte olup farklı farklı kategorilerde ki ürünleri en uygun fiyata perakende olarak tüketicisine sunmaya devam etmektedir.

Hem kendi ürünleri hemde piyasada var olan ürünleri uygun fiyata satmakta olan BİM market haftanın belirli günleri aktüel ürünler satışı yaparak müşterilerin beğenisini kazanmaktadır. BİM aktüel, BİM indirimli ürünler listesini İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

BİM AKTÜEL (5 HAZİRAN ve SONRASI)

BİM Market resmi internet sitesi üzerinde yeni aktüel ürünler listesini paylaştı. Buna göre 5 Haziran sonrası hangi ürünlerin satılacağı duyuruldu. Peki BİM aktüel ürünlerde 5 Haziran sonrası neler var? Buna göre korucuyu güneş spreyi 200 ml 34,90 TL, çocuklar için koruyucu güneş spreyi 37,50 TL, bronzlaştırıcı güneş yağı 200 ml 24,90 TL, güneş kremi 11,90 TL, vücut losyonu ve plaj çantası 19,90 TL, desenli plaj ve makyaj çantası 8,95 TL, saç fırçası 6,95 TL, güneş koruyucu krem çocuklar için 19,90 TL'dan satılacaktır. BİM'de 5 Haziran sonrası neler satılacak, 5 Haziran BİM'e neler gelecek ve BİM aktüel ürünleri öğrenmek için aşağıdaki resimlere bakabilirsiniz.