Bilindiği üzere hükümet harekete geçti ve bankaların emeklilerle anlaşma yapması onların maaşlarını almaları karşılığında emekliye promosyon ücreti vermesi gerektiği konusunda uyardı. Aylarca yapılan görüşmeler sonunda sonuç verdi ve emeklilerin maaşlarını almak için bankalar adeta sıraya girdi.

Pek çok banka az promosyon ücreti verirken diğer bankaların fazla promosyon verdiğini görmesinden sonra rekabet kızıştı. Pek çok banka 600 liraya kadar promosyon ödemesi yamaya başladı. Bizlerde siz emekliler için bankalara göre emeklilere verilen promosyonlar hakkında haberimizi hazırladık.

BANKALARA GÖRE PROMOSYONLAR

  • Türkiye İş Bankası

Türkiye İş Bankası emekliler için 450 liralık promosyon ödemsi yapıyor. Kredi kartları için aldığı yıllık ücreti almıyor, ücretsiz eft / havele imkanı sunulduğu gibi yine vadeli hesaba daha cazip faiz oranları uygulanıyor.

  • ING Bank

ING Bank emeklilere 450 liraya kadar promosyon ödemesi verdiği gibi bir fatura ödeme talimatı için ek 50 TL ve ikinci fatura ödeme talimatına ek 150 TL yani toplam 600 liraya kadar promosyon ödemesi yapılıyor.

  • TEB

Türkiye Ekonomi Bankası da 450 TL'ye kadar promosyon ödemesi ve iki adet fatura ödeme talimatı için ise ek 50 TL yani toplam 500 TL'ye kadar promosyon veriyor.

  • Denizbank

Denizbank'da emekliler için 450 TL promoson ödüyor ancak yanında her emekli getirene getirdiği emekli başı 100 TL daha promosyon ödemesi veriyor. Yani tanıdıklarınızı hemen Denizbank'a getirebilirsiniz. Her emekli için 100 TL veriliyor.

  • Akbank

Akbank'da 450 TL'lik promosyon ödemesi verdiği gibi ücretsiz havele / eft, diğer bankalardan 2 kez komisyonsuz para çekebilme ve kefilsiz kredi çekme özel faiz oranları imkanı sunuyor.

TÜM EKONOMİ HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim