Antalya bilindiği üzere Türkiye'nin göz bebeği şehirlerinden bir tanesidir. Her sene milyonlarca turistin geldiği ve turizm açısından oldukça gelişmiş olan şehir için yeni yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. Antalya'da bilindiği üzere uluslararası anlamda çok sayıda etkinliklerde yapılmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan görüşmeler ile Antalya'da bir sembolüm olması ve bu sembolde çok sayıda turistin barınması gerektiği ifadeleri belirtilirken Tünektepe ismi verilen proje önerilerinde bulunulmuştu. Buna göre Tünektepe projesi yapılacak mı? Yapılmayacak mı söylemleri devam ederken sonunda müjdeli haber geldi ve projeye onay çıktı.

TÜNEKTEPE PROJESİ

Antalya Büyükşehir Belediye meclisinde yapılan görüşmelerde Tünektepe projsinin yapılması için gerekli onay çıktı ve ekipler bölgeye projenin başlatılması için gönderildi. Peki Tünektepe Projesi nedir? Bu projenin detayları nedir.

Tünektepe Projesi dünya çapında büyük ilgi göreceği ve mimari açısından da şehirde dikkat çekeceği belirtilirken bu proje sayesinde 30 odalı bir turistik tesis yapılacak. Aynı zamanda Tünektepe Projesi 240 kişiye kadar ağırlama kapasiteli bir restoran olarak da kullanılabilecek. Şehrin yüksek noktasına kurulacak olan bu projenin her taraftan görülebilmesi hedeflenecek ve Tünektepe Projesine yapılacak olan ışıklandırma sistemleri aracılığı ile özellikle akşam saatlerinde tüm Antalyalılar ve Antalya'da bulunan turistlerin Tünektepe projesini görmesine olanak sağlanacak.

Editör: TE Bilisim