Ülkemizin en yoğun trafiğe sahip olan ikinci şehri olarak bilinmekte olan Ankara'da trafiğe çözümleri bulunabilmesi için yeni çözümler üretilmeye devam ederken koltuğa geçtiğimiz aylarda oturan yeni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna pek çok konuda yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna geçtiğimiz hafta esnaflar ile yaptığı görüşmesinde belediyelere ait olan tüm otoparklarda 24 saat ücretin 1 TL olacağını belirtmişti. İlgili oylama bugün Anlara Büyükşehir Belediye meclisinde yapıldı ve oy birliğince kabul edildi.

24 SAATE KADAR 1 TL

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan oylamada belediyeye ait tüm otoparklarda 24 saat ücretin 1 TL olması konusu görüşüldü ve oylama ile kabul edildi. Bundan sonra Ankara'da bulunan belediyelere ait otoparklarda herkes 24 saat boyunca araçlarını 1 TL'ye barındırabilecektir.

1 SAATE KADAR ÜCRETSİZ!

Yine Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan görüşmede sadece 24 boyunca otoparkların 1 TL olması görüşülmedi ve 1 saat boyunca araçlardan her hangi bir ücretin alınmaması konusu da görüşüldü ve yapılan oylama da buda kabul edildi. Bundan sonra Ankaralılar belediyelere ait otoparklarda 1 saat boyunca ücretsiz ve 24 saate kadar 1 TL'ye hizmet alabilecektir.

Editör: TE Bilisim