Günümüz de pek çok kişi evde oturduğu yerden para kazanmak istiyor. Her ne kadar bu herkes için mümkün olmasa da halen pek çok firma evler ek işler vererek pek çok kişiye ciddi manada para kazandırmaktadır. En çok para kazandıran sektörlerden bir tanesi tesbih dizme işi veren firmalardır. Peki hangi firmalar tesbih dizme işi veriyor.

Eğer sizlerde tesbih dizme işi almak istiyor ve tesbih dizerek para kazanmak istiyorsanız doğru makaledesiniz. Buradan gerekli bilgileri öğrenerek evinizde oturduğunuz yerden sizlere verilen görevleri yerine getirebilri ve tesbih dizme işi ile para kazanabilirsiniz.

TESBİH DİZME İŞİ VEREN FİRMALAR

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana illeri başta olmak üzere Türkiye'nin tüm illerinde pek çok firma tesbih dizme iş vermektedir. Bu firmalar aralıklar ile iş verdiği için düzenli başvuruları kabul etmiyor. Lütfen tesbih dizme işi almak isteyen adaylar aşağı yorum bölümüne yazsınlar.

TESBİH DİZME İŞİ NEDİR NE KADAR KAZANILIR

Tesbih dizme işinde sistem şöyle çalışmaktadır. Firmalar kutu ile iş vermekte ve işi alan kendi evinde kutudan çıkan tesbih boncuklarını ipliklere dizmektedir. Tüm boncukları iplere yerleştiren kişiler tesbihleri üreterek firmaya tekrar götümesi gerekiyor. Firma tarafından alınan tesbihler kontrol edilmekte ve tesbih dizen kişiye parası nakit ya da banka hesabına gönderilerek verilmektedir. Kazanç değişmekte olup ortalama kutu başı 50 - 100 TL kazanabilirsiniz

Editör: TE Bilisim