2016 yılı itibariyle ülkemizde bir sınıra ulaşan işsizlik büyün sorunlar doğurmaya başladı . Gün geçmiyor zorlaşan hayat şartlarında para kazanmak zorlaşıyor.Bir çoğumuz çalışıyor ama kimse istediği gibi bir gelir elde edemiyor . Özellikle ev hanımlarımız evlerine hiç bir katkıda bulunamıyorlar. Durum böyle olunca çoğumuz çalışsak bile yaşam sıkıntısı çekiyoruz . Çocuğu olan her aile bildiği gibi çocuk okutmak ve bakmak oldukça güçtür , hiç birimizin çocuğumuza verecek yeterince paramız yok . Ev hanımlarımız evlerinde boş zamanları bol olmasına rağmen evlerine hiç bir ek gelir getiremiyorlar.Oysaki ev hanımlarımızda evlerine katkıda bulunsalar belkide zorlaşan yaşam şartlarında biraz daha yükqümüz hafifler . Bu yaşam standartlarında hayat şartları bizleri mecbur ek iş yapmaya zorluyor.
Peki Ek İş Yapmak bu kadar avantajlı ve kolay İse Sizde Evinizde Ailenize , Kocanıza ve Kendinize Para Kazanarak Katkıda Bulunmak İstemezmisiniz ? Günümüzde artmakta olan ek iş ilanlarından biriside evde nikah şekeri işidir. Evde nikah şekeri yapma işi çok kolay ve eğlenceli olmakla kalmıyor , yapacağınız nikah şekerlerindende güzel kazanç getiriyor.Ayrıca çok keyifle yapacağınız ve eylenerek para kazanabileceğiniz bir iştir. Nikah şekerlerinin kullanım alanı çok geniş ve süsleme için çok önemlidir. Nikah şekerlerinden biraz bahsedecek olursak : Nikah şekeri işi bakıldığında ne kadar zor görülsede aslında çok kolay bir iştir. Bir yerde nikah şekeri görüdüğünüzde düşünmüşsünüzdür , bu nikah şekerleri ne kadar zordur yapımı , acaba kim kaç tane makineden geçerek gelmiştir buraya diye herkez mutlaka düşünmüştür. Ama nikah şekerleri sizin düşündüğünüz kadar değil . Hiç bir fabrikada yada işletmede , hiç bir makineden geçmiyorlar.Nikah şekerleri üretimi aslında bir kaç kalem çiçekten , tül ve gerekli malzemelerin yapıştırıcı yardımı ile bir araya getirerek süslenmesinden ibarettir. Nikah şekeri üretiminde en önemli makine el becerinizdir.

Nikah şekeri üretimi :
Nikah şekeri üretimi için gerekli malzemeleri guruplayacak olursak 3’e ayırabiliriz. Bunlar üretim malzemeleri , yardımcı malzemeler ve ana objelerdir.
1. Üretim Malzemeleri: Yapıştırma işlemi için bir sıcak silikon tabancası , saten kurdelede püsküllenmeyi engellemek için kurdele kesme makinesi , makas , fiyonk , ısıtarak delmeler için havya kullanılır.
2. Yardımcı Malzemeler : Yardımcı Malzemeler Olarak yapıştırıcılar , tüller , mıknatıs , lavanta, kurdeleler , ve süs aksesuarları kullanılır .
3. Ana Objeler : Ana objeler nikah şekeri işinde en ön planda bulunan malzemelerdir. Ana objelerler başlamış olduğunuz işi bitirmenize yardımcı olur.
EVLERE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VEREN FİRMALAR VE GERİ TESLİM ALMA
Evde nikah şekeri işi yapmaya karar verdiyseniz , Eve nikah şekeri işi veren firmalardan alacağınız örneklerle ve gerekli malzemelerle hemen nikah şekeri işine başlayabilirsiniz. Muhtemelen size gelecek malzemeler ,şekerler ve örnekte gelecek olan süsleme malzemeleri gibi süsleme malzemeleridir.Gerekli malzemeleri aldıktan sonra hemen işe başlayabilirsiniz. Teslim etmek için genellikle nikah şekeri işi veren firmadan alacağınız güne göre teslim edersiniz. Yada bir gün anlaşılmamış ise işi bitirdikten sonra firmayı arayarak teslim edebilirsiniz.
Ödeme Şekli : Nikah şekeri işinde genellikle alacağınız ücret yaptığınız süslemeye göre ve büyüklüğüne göre değişir. Alacağınız para yaptığınız işin adetine göre belirlenir.Ücretinizi firmadan aldığınız işi teslim esnasında anında , bekleme yapmadan ödenir. Yada bir banka hsabı ile anında havale işlemi ile alırsınız.
NİKAH ŞEKERİ İŞİ VEREN FİRMALARLA İLETİŞİM NASIL OLUR ?
Nikah şekeri işi veren firmalara internet üzerinden , çeşitli sosyal ağlarımızdan ve sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Eğer sitemiz aracılığı ile iletişim yolunu seçerseniz , tek yapmanız gereken alt kısımda bulunan yorum kısmına , adınızı , soyadınızı , yaşadığınız yeri , açık adres vermeden bulunduğunuz yeri ve E- mail adresinizi yazarak bize iletmenizdir. Bunun doğrultusunda iş veren firmalar yada iş veren küçük işletmeler sizlere ulaşacak ve anlaşma yolunu E-mail adresinizden yada yorumda cevap kısmından devam ettireceklerdir. Ayrıca merak ettiğiniz sorularınızı , kafanıza takılan önemli yerleri , gerek firmalara olsun , gerek bizlere olsun yorum bölümün kullanabilirsiniz .
ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar lütfen kötü amaçlı kullanımları önlemek için telefon numaralarınızı bırakmayınız. Çünki sizlere firmalar dışında gelecek rahatsızlıktan bizler çok üzüleceğiz . Ve ayrıca bırakılan telefon numaralarından gelecek olan her hangi bir rakatsızlıktan sitemiz sorumlu değildir bunu sizlere bildiririz. Ayrıca yazımız bir ilan değildir . Sizleri yorumlarınız sayesinde ve yorumlara vereceğiniz iletişim bilgileriniz sayesinde iş verenlere ulaştırmaktır amacımız . Vereceğiniz Bilgiler Doğrultusunda İş Verenler Sizlere Ulaşacaktır. iş verenler , verdiğiniz bilgileri inceleyerek sizlere ulaşmaları biraz zaman alabilir . Tabiki bu sizlerin yazacağınız yorumlarada bağlı olduğunu unutmayınız.Ve hatırlatmak isterizki sitemizi çeşitli sosyal ağlardan güncel olarak takip edebilirsiniz. Facebook ve Twitter sayfalarımızdan anlık olarak Ek İş İlanları hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz . Umuyoruzki sitemizdeki tüm kullanıcılar paylaştığımız bilgiler doğrultusunda iş sahibi olurlar . Lütfen bizi güncel olarak takip etmekten ayrılmayınız …
Editör: TE Bilisim