Günümüz de pek çok kişi kazancından memnun olmadığından dolayı ek işler aramaktadır. Tabi bir iş yaptıktan sonra ek işin yapılması kişiye oldukça zor gelebilmektedir. Bizlerde bu sebepten dolayı evde yapılabilecek ek işler hakkında sizlere bu makalemizden bilgiler vereceğiz. Evinizde oturduğunuz yerden alacağınız işleri düzenli bir şekilde yaparak oldukça ciddi kazaçlar elde edebilirsiniz.

EVDE YAPILACAK EK İŞLER 2017

1-) Tesbih Dizme İşi

Günümüz de tesbih kullanım oranlarının bir hayli yükselmesinden dolayı sadece tesbih üretimi için açılan imalathane sayıları giderek artmaktadır. Evde yapılacak ek işler 2017 makalemizin birinci sırasına bizler tesbih dizme işini ekledik. Tesbihler imalat ortamınad üretilmekte ve teker teker iplere geçirilmektedir. İpe geçirme işi çok zaman aldığı için pek çok firma evlere ek iş vermekte ve koli başı olmak üzere 50 - 100 TL gibi ödemeler yapmaktadır.

2-) Kına Paketleme İşi

Son zamanalrda en popükler olan eve ek işlerden bir tanesi şüpehsiz ki kına paketleme işidir. Her hangi bir yakınınızın düğününe gittiğinizde sizlere kına hediyesi verdiklerini görürsünüz. Ancak bu kınalar ufak poşetlere koyulmuş şekide değil süslenmiş şekilde iletilmektedir. Bu sebepten dolayı düğün sahipleri süslenmiş kına paketlerini ziyaretçilerine dağıtmaktadır. Sizlerde evde yapılacak ek işler 2017 aramasını yapıyorsanız mutlaka kına paketleme işini incelemelisiniz.

3-) Kutu Katlama İşi

Bir yerden başka bir yere taşınırken ya da birisine hediye verirken genel olarak kutu ile taşımalarımızı yaparız. Bu sebepten dolayı kutu imalatı yapan firma sayısı bir hayli fazladır. Genel olarak bu firmalar örneğin 100 cm uzunluğunda ve 60 cm eninde düz dikdörtgen kutular üretmekte ve seri bir şekilde bunları bir bölümü yığmaktadır. Daha sonra çalışan işçiler kutuları gerekli yerlerinden katlamakta v kutu vaziyeti aldırmaktadır. İşlerin hızlı olası için kutu katlama işini evlere ek iş olarak veren firma sayısı da bir hayli fazladır. Sizlerde bu işleri yaparak günlük 100 TL'ye kadar kazanç elde edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim