Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalar işçi almamak ve sadece işçilerin yoğun olduğu dönemlerde siparişlerin yetiştirilebilmesi için evlere iş vermektedir. Son zamanlarda evlere verilen işlerden bir tanesi vazo işidir. Kimi firmalar vazo süsleme, vazo boyma işleri verirken kimi firmalar dekoratif vazo yapımı işi vermektedir.

Sizlerde evinizde oturduğunuz yerden ek iş yapmak ve aile kazancınızın artmasını istiyorsanız evde vazı işi yaparak aylık 500 - 600 TL gibi rakamlar kazanabilirsiniz. Peki evde vazo işi nedir, evde vazo işi nasıl yapılır?

EVDE VAZO İŞİ NEDİR?

Pek çok firma evlere vazo işi vererek hem kendi kazanmakta hemde evlere iş alan kişilere para kazandırmaktadır. Peki evde vazo işi nedir? Evde vazo işi şöyle ki firmalar sizlere vazoları vermekte ve sizlerden bunları belirtilen şekillerde boyamanız istenmektedir, ya da malzemeleri size verilerek sizden dekoratif vazo yapmanız istenmektedir. Sizlerde belirtilen bu işleri yaparak aylık güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

EVDE VAZO İŞİ VEREN FİRMALAR

Peki evde vazo işi veren firmalar hangileridir? Buna göre evlere vazı işi veren firmalar sürekli olarak değiştiği için sizlere isim veremiyoruz. Bunun yerine hemen aşağı bölümden yaşadığınız il ilçe ve size ulaşılacak mail adresini yorum olarak gönderirseniz evlere vazo işi veren firmalar sizlerle iletişim kuracaktır.

DİĞER EK İŞLER BURADA

Editör: TE Bilisim