Ülkemizde çok sayıda firma siparişlere yetişemediği ya da siparişleri dönemsel olduğu için işlerin bir bölümünü evlere vermektedir. Bu sayede hem firma kazanç elde etmekte hemde evine ek iş alan hanımlar ya da beyler ciddi kazançlar elde edebilmektedir.

Eğer sizlerde evinizde mandal boyama, süsleme, paketleme ya da montaj almak istiyorsanız çok sayıda firmadan işleri alarak kutu başı paranızı kazanabilirsiniz. Peki hangi firmalar evde mandal işi veriyor ve detaylar nedir.

EVDE MANDAL İŞİ VEREN FİRMALAR

Evde mandal işi veren firmalar sürekli farklılık göstermektedir. Çünkü firmalar genel olarak düzenli bir şekilde değilde ellerine gelen sipariş sayısı artarsa evde mandal işi vermektedir. Bu yüzden evde mandal işi veren firmaları öğrenmek istiyorsanız mutlaka aşağıdaki yorum bölümüne kendi bilgilerinizi yazarak firmaları sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

EVDE MANDAL İŞİ İLE PARA KAZANMAK

Evde mandal işi ile ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Öncelikle çok sayıda firma evde mandal montaj işi vermektedir. Bu iş sayesinde mandalları montaj ederek kutulayabilirsiniz. Yine evinizde mandal boyama, süsleme işleri yapabilir ya da mandalları paketleyebilirsiniz. Bu işler aracılığı ile genel olarak kutuladığınız paket başı ya da ürün başı kazanç elde edebilmektesiniz. Aylık olarak 600 - 700 liralık bir kazancı cebinize koyabilirsiniz.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim