Günümüzde çok sayıda aile aldığı maaşın az olduğunu düşünmesinden dolayı ek iş yöntemlerine başvurmaktadır. Ek iş denildiğinde ise evde oturarak iş yapıp para kazanma gelmektedir. Bu durumda çok sayıda kişi olduğu için firmalara ailelere ek iş imkanı sunmakta ve hem kendisi kazanmakta hem de ailelere kazandırmaktadır.

Sizlerde evde oturduğunuz yerde düğme paketleme işi yaparak para kazanmak ister misiniz? Yapmanız gereken sadece düğmeleri alarak paketleme yapmaktır. Paketlemeleriniz sonucunda firmalar sizlere bu işten gelir vermektedir.

EVDE DÜĞME PAKETLEME İŞİ NEDİR?

Peki evde düğme paketleme iş nedir? Bu işte iki yöntem bulunuyor birinci yöntemde firma sizlere aynı düğmeden verir ve paketleri verir sizden ise paketlere düğmeleri ikili, üçlü, beşli ya da onlu vb. gibi koymanızı istemektedir. İkinci yöntem de ise firma size farklı boyutlarda, türlerde ya da renklerde düğmeler verir ve bunları ayırarak ayrı ayrı paketlere koymanızı ister. Sizlerde bu işi yaparak aylık ortalama 600 liraya kadar gelir elde edebilirsiniz.

EVLERE DÜĞME PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR

Şu anda çok sayıda firma evlere düğme paketleme işi vermektedir. Ancak genel olarak firmalar sürekli değiştiği için düzenli iş vermemektedir. Bu sebepten dolayı sizlere evlere düğme paketleme işi veren firmalar listesini paylaşmak yerine aşağı yorum bölümüne ismini, oturduğunuz il ilçe ve firmaların sizlere ulaşacağı mail adresinizi bırakmanızı öneriyoruz.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim