Günümüz de çok sayıda firma ofisine ekstra işçi almamak için evlere iş vermektedir. Özellikle son birkaç senede evlere ek iş veren firma sayısı bir hayli arttı. Genel olarak işleri dönemlik olarak artan ve bu aralarda işlere yetişemeyen firmalar rahatlamak için evlere iş vermektedir.

Evlerde iş verilen sektörlerden bir tanesi davetiye işidir. Sizde evde davetiye katlama işi yaparak para kazanmak ister misiniz? Sizlere evde davetiye katlama işi ile nasıl para kazanıldığı hakkında bilgiler vereceğiz.

DAVETİYE KATLAMA İLE PARA NASIL KAZANILIR?

Davetiye üretimi yapan firmalar bilindiği üzere gelen siparişe göre üretim yapmaktadır. Ofis de çalışan eleman sayısı yeterli olmadığında firma davetiyelerin katlanması, süslü bir hale getirilmesi ve istenilen hale sokulması için işleri evlere dağıtmaktadır. Sizlerde bu firmalar ile anlaşarak davetiyeleri katlayabilir, paketleyebilir, istenilen hale sokabilir ve aylık 400 - 500 TL gibi rakamlar elde edebilirsiniz.

EVDE DAVETİYE KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR

Evlere davetiye katlama işi veren firmalar aynı olmadığı için sizlere firma ismi veremiyoruz. Bunun yerine aşağı yorum bölümünden yaşadığınız yeri, isminizi ve size ulaşılacak mail adresini verirseniz evlere davetiye katlama işi veren firmalar ellerinde işler yoğunlaştıkça sizlere iş verecektir.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim