Burdur ve yakın çevresinde yer alan iş ilanları sayesinde pek çok kişi ekonomik bir özgürlük kazanıyor. Gün geçtikçe artan iş ilanlarına, son yıllarda ayrı bir alan haline gelen ek gelir işler yani bir başka deyimle part time denilen türde işler de kapsıyor. Bu iş ilanlarına baktığımızda ise, hem zaman geçtikçe artış gösterdiğini, hem de aranan personelde farklı niteliklere bakılıyor olmasını fark ediyoruz. Farklı nitelikler sayesinde de, tek bir alanda değil, birbirinden çok farklı insanlar da iş bulmuş oluyorlar.

Burdur ek iş ilanları için internette pek çok arama yapabilirsiniz. Ama sitemiz aracılığı ile pek çok iş imkânı sizin ile olabilir. Bunun yanında ek gelir sağlamak için de part time işler bulmanız çok kolay. En çok da kadınlar için ek gelir iş seçenekleri bizim sitemizde karşınıza çıkacak. Yapmak zorunda olduğunuz herhangi bir işten dolayı gün içinde çalışmaya, bir işe düzenli ve sürekli olarak devam edebilme gibi bir durum yaşıyorsanız, mutlaka ek gelir iş olanaklarından yararlanabilirsiniz. Burdur ‘da çalışmak isteyen ve kendine ek gelir sağlamak isteyen kadınlar; bluz işleme, kurdele yapma, etiket yapma, nikâh şekeri, kuru dal çiçekler yapma gibi pek çok işi gerçekleştirebilir. Bunların hepsi de ek iş ilanları sayesinde sitemizde sizin için yer alacaktır. Sizi gün içinde yormayacak ve sadece birkaç saatinizi alarak para kazanmanızı sağlayacak işleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu tür işlerin yanı sıra kendini teknoloji alanında göstermek isteyenler için de artık çok farklı ilanlar var. Mesela son yılarda artış gösteren makale yazarlığı, editörlük ve metin yazarlığı gibi olanaklara da sıcak bakabilirsiniz. Bu işlerin hepsi de evinizde yani “home Office” olarak adlandırdığımız sistem ile gerçek hale gelir. Firmaların da çok işine gelen ve yanında fazladan masraflı eleman çalıştırmak yerine, bu şekilde çalışan tercih ettiği şartlardan dolayı rahatlıkla ek iş geliri elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sitemizi bol bol ziyaret etmek ve gezinmek. En kaliteli iş olanakları burada sizler ile olacak.

BURDUR'DA EK İŞ VEREN FİRMALARLA İLETİŞİM NASIL OLUR ?

Burdur'da ek iş veren firmalara İnternet'te arama üzerinden ve çeşitli sosyal ağlarımızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ek iş veren firmalara sitemiz aracılığı ile de ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken alt tarafta bulunan yorum bölümüne iletişim bilgilerinizi vererek ( Adınızı, Soyadınızı, Yaşadığınız yeri, E-mail adresinizi ve açık adres bilgileri vermeden bulunduğunuz yeri ) bizlere ulaştırabilirsiniz. Bize ilettiğiniz taktirde ek iş veren firmalar veya ek iş veren küçük işletmeler sizlere sitemizin yorum aracılığı ile sizlere ulaşarak E-mail adresi ile ayrıntılı olarak görüşme sağlayacaklardır. Yazımız bir açık ilan değildir. Amacımız sizleri ek iş veren firmalar ile, yapacağınız yorumlar sayesinde buluşturmaktır.

NOT: Sitemize bıraktığınız yorumlarda, kötü sebeple kullanılmasını engellemek için Telefon Numaralarınızı ve Açık Adres Bilgilerinizi bırakmayınız.

Editör: TE Bilisim