Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile düzenli olarak lisans mezunu ile lisans öğrencilerine Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS yapılmaktadır. Milyonlarca kişinin girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS sona erdi. Kimi adaylar sınavdan gülen suratlar ile çıkarken kimi adaylar üzüntülü ya da ağlayarak kapıdan dışarıya çıktı.

Buna göre adaylar şimdiden Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM'nin lisans KPSS soru ve cevaplarını açıklamasını bekliyor. Henüz sorular ve cevaplar açıklanmadı. Peki ÖSYM tarafından resmi olarak bir duyuru yapıldı mı, sorular ile cevapların açıklanacağı tarih belli oldu mu?

SORULAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM genel olarak çok geçmeden soruları açıklamaktadır. Ancak lisans KPSS soruları ile cevapları bir türlü açıklanmadı. Kamuoyuna resmi olarak ÖSYM tarafından bir duyuru da yapılmadığı için soru ile cevapların ne zaman açıklanacağı henüz bilinmemektedir. Öyle ki sorular bugün gün içerisinde de açıklanabilir önümüzdeki haftada da açıklanabilir. Eğer sizlerde ÖSYM'nin lisans KPSS soru ile cevaplarının açıklamasını büyük bir heyecan ile bekliyorsanız www.isinolsa.com sitemizi takip etmeniz yeterlidir. Sitemiz aracılığı ile sizlere soruları paylaşacağız.