Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemleri 25 Eylül tarihinden itibaren başladı. Kayıt yenileme işlemler 5 Ekim’de sona erecek. Öğrencilerin bu süre içerisinde işlemlerini eksiksiz yapması ve ödemelerini 5 Ekim 2018 saat 23:30’a kadar yapması gerekiyor. AÖF ödemelerini Ziraat Bankası’ndan yapacak öğrenciler kredi kartı veya banka kartı ile ödemelerini yapabilir, dilerlerse ATM’den kartlı veya kartsız olarak ödeyebilir.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

AÖF programında bu yıl önemli değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerden en önemlisi 17 lisans ve 12 önlisans programlarında yapılan ders intibakı. Toplamda 353 ders için yapılan intibak sonrası bazı derslerin dönemleri değişti, kaldırıldı veya yeni dersler eklendi. Öğrenciler de bu değişiklikleri “2018-2019 Öğretim Yılı Ders İntibak Tablosundan” kontrol etmesi gerekiyor. Zira YÖK zorunlu derslerin dönemleri değişti.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemlerine ulaşmak için BURAYI tıklayın. Açılacak ekrandan “Kayıt Otomasyonu” bağlantısına tıklayarak "Kayıt Yenileme” bölümünden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim