ÖSYM tarafından 2015-DUS ve STS sınav sonuçları açıklandı 2015-DUS ve 2015-STS diş hekimliği değerlendirme işlemleri tamamlandı. 2015-DUS ve STS sınav sonuçları haberimizde bulabilirsiniz.


(STS-Diş Hekimliği) Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı ile (DUS) Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.


ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, 20 Eylül'de  gerçekleştirilen DUS Klinik Bilimler Testi Temel Soru Kitapçığı'ndaki 28, 69 ve  75'nci sorular ile 2015-STS Diş Hekimliği Klinik Bilimler Testi Temel Soru  Kitapçığındaki, 69 ve 75'nci soruların iptali, yürütmenin durdurulması ve  puanların yeniden değerlendirilmesi talebiyle dava açıldığı hatırlatıldı.

2015-DUS Ve STS sınav Sonuçları için Tıklayınız 
 
Ankara 13. İdare Mahkemesinin, Temel Soru Kitapçığındaki 28 ve 69'ncu  soruların ÖSYM Yönetim Kurulunca iptal edildiği görüldüğünden, davanın bu sorular  bakımından konusuz kaldığı yönünde karar verdiğinin aktarıldığı açıklamada,  ayrıca yürütmeyi durdurma istemlerin de reddedildiği belirtildi.