Türkiye geneli farklı noktalarda faaliyetlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir. Belediye başkanlıkların memur ve personel alımı ilanları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Yozgat Umutlu Belediyesi 11 daimi kamu personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki Yozgat Umutlu Belediyesi 11 daimi personel alımı ilanına ilişkin detaylar nedir, adaylar nasıl başvuru yapabilir, pozisyon nedir? İşin Olsa ekibi olarak Yozgat Umutlu Belediyesi personel alımı ilanının tüm detaylarını paylaşıyoruz.

İLAN DETAYLAR NEDİR?

Yozgat Umutlu Belediyesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 11 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte olup daimi olarak çöpçü pozisyonunda istihdam edecektir. Yine adayların MEB onaylı Çevre koruma alanında; Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde her türlü çöp ve atık maddeler ile ilgili işler ve çöp toplama personel eğitimi sertifikalarına da sahip olması gerekmektedir. Peki başvuru detayları nedir? Nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yozgat Umutlu Belediyesi en az ilkokul mezunu 11 kişilik daimi kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adaylar İŞKUR merkezlerine giderek Yozgat Umutlu Belediyesi çöpçü personeli için başvurularını yapabileceği gibi yine https://goo.gl/QNVGLH linkini de tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını gerçekleştirebilir.

Editör: TE Bilisim