Türkiye'nin farklı bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve kamu personeli alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna duyurmakta olup Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığının ilanı yayımlandı.

Buna göre Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 10 daimi kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığı hangi pozisyonlar için kamu personeli alımı yapıyor ve alım ilanına ilişkin detaylar nedir?

POZİSYON ve BAŞVURU ŞART DETAYLARI NEDİR?

Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığı 10 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki pozisyonlar ile başvuru şartlarına ilişkin detaylar nedir? Buna göre Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığı çöpçü pozisyonu için kamu personeli alımı gerçekleştirmekte olup adayların MEB onaylı Çöp toplama personel eğitimi sertifikasına sahip olması gerekmektedir. Özel şart aranmamakta olup adayların en az ilkokul mezunu olması yeterlidir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yozgat Sırçalı Belediye Başkanlığı 10 daimi kamu personeli alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların İŞKUR merkezi aracılığı ile başvurularını yapması ya da https://goo.gl/Cff5PT linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BELEDİYE İLANLARI BURADA