Tunceli Belediyesi İş İlanları 2016
İşsizlik sorununun etkilerinin oldukça fazla olduğu Tunceli’de tek umut belediyenin 2016 yılında yapılacağını söylediği personel alımlarıdır. Geçtiğimiz yılın sonlarına yaklaşılırken belediye tarafından açıklanan bu durum, yakın zamanda yapılan ihalelerle beraber de halkı sevindirdi. Yapılacak olan projelerin ihalelerinin yapılması halkta işçi alımlarının yakın zamanda olacağını düşündürürken bunun için herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.
İşsizlikten kurtulmak ve daha iyi bir ekonomik duruma sahip olmak isteyen Tuncli halkı, bu alımların yaklaşacağı düşüncesiyle beraber Tunceli Belediyesi’ne yönelik bilgi alma işlemleri için adeta akın etmektedir. Tunceli Belediyesi iş ilanları ise öncelikli olarak işçi ve güvenlik görevlisi alımlarından yana olacak. Öyle ki belediye yeni inşaatlar yapmak adına çalışmalarına devam etmektedir. Yapılacak olan ilk inşaat ise cemevi inşaatıdır. Şehrin merkezi bir noktasında yapılacak olan cemevi için ihaleler başlatılmış ve sadece temelin atılması için beklenmektedir. Bunun haricinde dar olan cadde kaldırımları da 2016 yılına girmemizle beraber gerçekleştirilecek olan projelerden birisidir. Bunun için de yeni işçi alımları yapılacaktır. Belediye, 2016 yılını hizmet yapmak için ve şehri daha modern bir görünüme sahip olması için çalışmayı hedeflemiştir.
Sözleşmeli olarak gerçekleşecek olan bu alımların ardından ilerleyen günlerde kadrolu memur alımları da gerçekleştirilecektir. Yeni yılın ilk zamanlarında genellikle ülkemizde her belediyenin yaptığı bu kadrolu alımlar Tunceli’de de gerçekleştirilecek. Bu alımlara başvurmak isteyen adayların puanı geçerli olacak tarihte Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş olması gerekmektedir. Bu sınava girmiş kişiler ise bu alımlara başvurabilecekler. ÖSYM tarafından takip edilecek olan bu personel alımlarında belediyenin kadro belirlemesinin ardından kamuoyu duyurusu yapılacaktır. Tunceli Belediyesi’nin resmi internet sitesini takip ederek sözleşmeli ve kadrolu alımların zaman ve detaylarını ilerleyen günlerde öğrenebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim