Türkiye'nin farklı bölgelerinde ki belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Belediye Başkanlıkları ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve Belediye Başkanı izni ile İŞKUR ya da Devlet Personel Başkanlığına iletilmektedir.

Tokat Turhal Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlandı. Buna göre 4 daimi personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Tokat Turhal Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 farklı pozisyon için daimi kamu personeli, işçisi alımı yapacaktır. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Fotoğrafçı - 1 Personel
İnşaat Boyacısı - 1 Personel
Kalorifer Ateşçisi - 1 Personel
Argon Kaynakçısı - 1 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Tokat Turhal Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere alım gerçekleştirecektir. Peki aranacak şartlar nelerdir?

ARANACAK ŞARTLAR

Bu meslek dalında en az 5 yıl çalmış, deneyimli belgesi olan
Askerliğini yapmış
En çok ortaöğretim mezunu olmak
B sınıf ehliyetli

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Tokat Turhal Belediye Başkanlığı tarafından aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Tokat Turhal Belediye Başkanlığının alım ilanına müracaat edecek olan adayların 26 Haziran 2017 tarihine kadar İŞKUR başvuru merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvurularını yapması gerekmektedir.

BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ