Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Tokat Pazar Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı boşta bulunan kadrosu için, Ekonomi, İşletme ve İktisat bölümü lsans mezunu olan 1 adet Ekonomist alımı gerçekleştirecek.Adaylar tam zamanlı sözleşmeli olarak görev yapacak olup, başvuru yapmış olan adaylara Tokat Pazar Belediyesi tarafından sözlü sınav uygulanacaktır. Sözlü Mülakat sınavı 21 Eylül 2017 tarihinde saat 14:00 da yapılacaktır. Adayların bu sınava katılabilmeleri için aşağıdaki aranan niteliklere uygun aday olmaları gerekmektedir.

SINAV İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

Adaylar başvuru yapabilmeleri için ve sınava katılabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak, Lisans seviyesinde, Ekonomi, İşletme ve İktisat bölümü mezunu olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, ilan tarihinden önce Tokat ili Pazar ilçesinde ikamet ediyor olmak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını, 11 Eylül 2017 tarihi ile 15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, son başvuru günü saat 17:00 kadar Tokat Pazar ilçe Belediye Başkanlığına Şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dışında posta veya e-mail yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru sırasında aşağıdaki metne tıklayarak başvuru formu, nüfuzcüzdanı aslı ve fotokopisi, ikametgah belgesi, özgeçmiş ve öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya onaylı fotokopisi ile birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir.İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim