Tokat Belediyesi İş İlanları 2016

Birçok yöresel ürünüyle tanıdığımız Tokat’ta 2016 yılına girilmesiyle beraber hareketli ve heyecanlı dakikalar yaşanmaya başladı. Gelişimine hız veren Tokat’ta belirli pozisyonlarda eleman açığı tespit edildi ve bununla ilgili en kısa sürede personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu alımların ise önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yapılacağı muhtemeldir.

Büyük şehirlerde düzenlenen Tokat günlerinde, yörenin ürünleri birçok farklı noktaya ulaştırılırken, bu bölgeye olan ilgi de artmaya başlamaktadır. Özellikle Tokat’ın Pazar ilçesinde yer alan Ballıca Mağarası, yeni yeni adından söz ettirmeye başlamış ve bunun ardından da birçok insan bu bölgeye hem gezmek hem de şifa bulmak adına gelmektedir. İlçelerin nüfusunun az olmasından dolayı herhangi bir gözle görülür ilerleme bulunmayan Tokat’ta bu sert kalıp ortadan kaldırılmak istenmektedir. Bunun için de Tokat Belediyesi’nin en büyük beklentisi, gerçekleştirilmek istenilen projelerde halkın desteğini almaktır. Bu durumla beraber hem halk istihdama katılmış olacak hem de nüfus azalmak yerine sürekli artış gösterecek. Tokat Belediyesi’nin gerçekleştirmek istediği birinci hedef ise alt yapı düzenlemeleridir. Oldukça eski olan alt yapının yenilenmesi için ise birçok işçiye ihtiyaç duyulmaktadır. Taşeron firmalarla anlaşmak yerine belediyenin sözleşmeli kadrolarını doldurmak isteyen Tokat Belediyesi, ilerleyen günlerde resmi bir açıklamayla iş ilanlarını yayınlayacak. Bunun beraberinde kışın sert geçtiği bölgede yol temizleme ve köy yollarında sürekli bir temizlik yapılması için çalışmalar başlatıldı. Bununla beraber de işçi alımları ve şoför alımları gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek olan Tokat Belediyesi iş ilanları, birkaç hafta içerisinde resmi gazete ve Tokat Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Bu iş ilanlarından faydalanmak isteyen kişilerin istenilen belgeleri hazırlamalarının ardından Tokat Belediyesi’ne giderek başvurularını tamamlaması ve sonuçların açıklanmasını belemesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim