Geçtiğimiz günlerde 13 Eylül 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana gre Sultangazi Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda alım yapacğaını belirtti. Söz konusu ilan için başvurular bugün ( 17 Eylül 2018 ) itibari ile başladı. Bu haberimizde sizlere başvuru şartları ve başvurular hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

 Sultangazi Belediyesi bünyesine 25 kişilik boş kadro ile, Lisans Mezunu 4 VHKİ ( veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 4 Lisans mezunu Bilgisayar İşletmeni, Lise mezunu 7 Memur, Lisans mezunu 4 Zabıta memuru ve Lise Mezunu 6 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu hakarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Bilgisayar İşletmeni ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni unvanları için, öğrenimi sırasında bilgisayar dersi almış veya MEB'den onaylı Bilgisayar İşletmenlik Sertifikasına sahip olmak, Zabıta memuru pozisyonuiçin ise, Erkeklerde 167 cm boyundan ve bayanlardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu ilan 13 Eylül 2018 tarihinde duyurulmuştu. Adaylar başvurularına bugün ( 17 Eylül 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 025 Ekim 2018 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve kılavuza ulaşmak için Buraya Tıklayınız.