Ülkemizin farklı bölgelerinde görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Kamu personeli alımı ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan ilan ile Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığının 20 kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre çok sayıda adayın başvuru yaptığı ilana halen müracaatlar sürmektedir. Peki Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı 20 kamu personeli alımı detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre her hangi bir şart bulunmuyor fakat adayın başvuru yapabilmek için mutlaka ilgili bölgede ikametgah ediyor olması gerekmektedir. Kazanan adaylar göreve 1 Mart 2018'de başlayacak olup iş sonu 31 Ağustos 2018 olarak bilinmektedir. Geçici süreli olarak 20 personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı 20 kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre başvurular Gaziantep İŞKUR TYP merkezleri aracılığı ile yapılacak olup bu bölgede ikamet eden adaylar internet üzerinden başvuru yapmak istiyorsa https://goo.gl/XfR3EZ linkini tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırıpta müracaatlarını gerçekleştirebilir. Son başvuru tarihi 18 Şubat 2018 olarak duyurulmuştur.

Editör: TE Bilisim