Niğde Belediyesi İş İlanları 2016
Kış ayları beklenenden geç geldi bu sene. Ama haberlerden ve internet üzerinden yazılan haberlerde görüyoruz ki ülkemiz şuan için adeta kışın esiri olmuş durumdadır. Hızlı ve ansızın yağmaya başlayan kar, ülkemizde büyük sorunları da beraberinde getirmiştir. Özellikle karayolu taşımacılığını olumsuz yönde etkileyen kar sorunu ile mücadeleler tüm illerimizde sürmektedir.
 
Karayolu taşımacılığı sırasında Niğde oldukça uğrak bir noktadır. İç bölgelerden kıyı şeridine inmek isteyen kişilerin kesinlikle uğradığı Niğde, aynı zamanda büyük şehirlere de geçiş noktasındadır. Kar ile mücadelelere daha önceden önlemlerini alan ve bundan dolayı büyük sorunlar yaşamayan Niğde Belediyesi, şoförlerin içine adeta su serpti. Çünkü yoğun bir şekilde yağan kar tüm seyahat edecek kişileri tedirgin etmekteydi. Niğde Belediyesi ise bu duruma bir devrim yaratacak çalışmayla basından hepimize ulaştı. Niğde Belediyesi iş ilanlarına baktığımızda zabıta alımlarının fazla olması hepimizin dikkatini çekmişti. Kış aylarının gelmesiyle beraber önlem almayan kişilerin tespiti ve kaçakçılık gibi durumların engellenmesi için, işe alınan bu zabıtalar çok titiz bir çalışmayı yürütmektedir. Özellikle toplu taşımalarda ve şehirlerarası otobüslerde aramalara ağırlık veren Niğde Belediyesi zabıtaları, ihmale ve kaçakçılığa göz açtırmıyor.
Niğde Belediyesi’nin son zamanlarda gerçekleştirdiği istikrarlı bir gelişim var ve bunu basından sıkça duymaktayız. Belediyeden alınan bilgilere göre, 2016 yılı içerisinde belediye bünyesine yönelik kadrolu alımlar gerçekleştirilecek. Öncelikli olarak memur ve muhasebe görevlisi alımları yapılacak. Bu kişilerde ise kadrolu alımlarda bilindiği üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı zorunluluğu olacak. Adayların girdikleri bu sınavlarda aldıkları puanlar 2 sene süreyle geçerli olacak. Ayrıca bu döneme yönelik geçerli bir sınavınız yoksa 2016 yılındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girerek, gelecek yıllara yönelik şansınızı artırabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim