Manisa Köprübaşı Belediyesi 20 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı 6 kişilik boş kadro açtı. Farklı pozisyonlarda alınacak olan 6 işçi personel adayları en az lise mezunu olmak zorundadır. Her kadro için aranan eğitim seviye şartı farklıdır. 

KADROLAR:

Manisa Köprübaşı Belediyesi açtığı 6 kişilik kadroda, Lise Mezunu 2 adet Elektrik Teknisyeni, Yükseköğretim Mezunu 1 adet Veteriner, Yükseköğretim Mezunu 1 adet Mimar, Yükseköğretim Mezunu 1 adet İnşaat Mühendisi ve Önlisans Mezunu 1 adet Elektrik Teknikeri ile alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Manisa Köprübaşı Belediyesi yukarıdaki kadrolar dahilinde adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmaması, Köprübaşı ilçesi sınırlarından ikamet ediyor olmak, kadrosuna göre gereli eğitim seviyesinde olmak, Manisa Köprübaşı Belediyesi tarafından yapılacak olan sözlü sınavda başarılı olmak, herhangi bir başka kurum tarafında sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

BAŞVURULAR:

Manisa Köprübaşı Belediyesi alım yapacağı pozisyonlar için başvurularını 20 Mart 2017 tarihi ile 07 Nisan 2017 tarihleri arasında saat 08:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Manisa Köprübaşı Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen müracat etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurusu onaylanan adaylar 14 Nisan 2017 tarihinde Cuma günü saat 14:00 da Belediye Encüman Odasında Sözlü olarak sınava tabii tutulacaktır. Başvuru esnasında adaylardan, öğrenim durumunu gösteriri belge, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, adli sicil belgesi, son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durumunu gösteriri belge, yerleşim yeri belgesi, sağlık raporu belgeler ile birlikte yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim