Devlet Personel Başkanlığı tarafından 21 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesindeki personel eksikliği için Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesine alımını yapacak olduğu KPSS siz kamu Personeli adayı için bazı şartlar arayacaktır. Ayrıca duyuruya göre Manisa Kırkağaç Belediyesi adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyacak.

Buna göre Manisa Kırkağaç Belediyesi 1 kişilik boş kadro ile Lisans veya Yüksek Öğretim mezunu olmuş Ekonomist alımı yapıyor.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesine alımını yapacak olduğu Ekonomist adayından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Kırkağaç ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Askerliği ile ilişkisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

Adaylar bu şartları taşıdıkları dahilinde başvurularını yapabilecekler. Başvurusu onaylanan adaylar 23 Kasım 2017 tarihinde saat 14:00 da sözlü mülakata tabii tutulacaklardır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 22 Kasım 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar Manisa Kırkağaç Belediyesi yazı işleri Genel Müdürlüğüne şahsen başvuru yapacaklardır. Bunun dışında yapılan başvuru şekilleri geçersiz sayılacaktır.

Adaylardan başvuru esnasında, Öğrenim durumunu gösteriri belge, Nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş, yerleşim yeri belgesi, Adli sicil belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu, erkek adaylar için askerliğini gösteriri belgeleri istenecektir.

Editör: TE Bilisim