Malazgirt Belediyesi 11 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Malazgirt Belediyesi bünyesine 3 kişilik boş kadro ile 4 yıllık Lisans eğitimi veren fakültelerden mezun olmuş 1 İnşaat Mühendisi ve Önlisans eğitimi veren 2 yıllık fakültelerden mezun 2 Harita Teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Adaylar Malazgirt Belediyesi iş başvurusunda bulundukları ve başvuruların onaylandığı durumda, Malazgirt Belediyesi tarafından yapılacak olan Sözlü sınava katılacaklardır. Adayların sözlü sınava katılabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavının B Grubu puan sırası esas alınmak sureti ile sınava çağırılacaklardır. Buna göre başvurusu kabul edilmiş olan adaylar için Sınav tarihi ve sınava çağırılacak adayların listesi Malazgirt Belediyesi WEB sayfasından (http://malazgirt.bel.tr/web/) duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre Lisans ve Önlisans puanın dan en az 60 puan almış olmak, kadrosuna göre ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak ve Güvenlik ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını, 16 Ekim 207 tarihi ile 20 Ekim 2017 tarihleri arasında istenilen belgeler ile birlikte Malazgirt Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Büro Memurluğuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ise Buraya Tıklayarak İlanın tam metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim