Malatya Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Son zamanlarda basında yer alan haberlerde genel olarak Türkmenlere yapılan yardımları görmekteyiz. İllerde belediyeler tarafından organize edilen bu etkinlik son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından da uygulanmıştır. Adını sıkça duyduğumuz Malatya, kendi gelişimini son sürat devam ettirirken, Türkmenleri de unutmayıp yardım turları göndermesi çok olumlu tepkiler aldı.

Malatya, büyükşehir belediyesi ünvanını almasından itibaren hızlı bir gelişim göstermiş illerimizdendir. Belediye çalışanlarının halkla beraber ortak kararları doğrultusunda bugünkü modern görünümünü kazanan Malatya, 2016 yılında da sayısız projelerle daha modern hale gelecektir. Yapılan onca projenin uygulanması için ise belediye ve halk iş birliğinin son dererce etkib bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Bunun bilincinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, geliştirilen projelerde ve genel kadrolarda iyileşmelere girmek için zaman zaman personel alımları gerçekleştirecektir. Planlanan bu personel alımlarıyla beraber Malatya halkının üretime ve hizmete katılması amaçlanırken, büyük bir istihdam da sağlanmış oluyor. Şehircilik planlamaları doğrultusunda hareket eden Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği alımların pozisyonları ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kaldırım ve asfalt çalışmalarına ağırlık veren belediye, bunun yanı sıra esnaflara da destek için kolları sıvadı. Onların daha iyi şartlarda ticaret hayatını devam ettirebilmeleri için, pazar yerleri yapılması planlanıyor ve mevcut alanlarda da iyileştirmelere gidiliyor. Bundan dolayı 2016'nın ilk çeyreğinde işçi ve şoför alımlarının sayısı çok fazla olacaktır.

Malatya Büyükşehir Belediyesi personel eleman alımlarında merak edilen bir konu da başvurulardır. Bu alımlardan faydalanmak isteyenlerin resmi gazete ve belediyenin resmi internet adresini takip etmeleri gerekiyor. Kadrolu ve sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek bu alımlarda, sözleşmeli alımlarda mülakat, kadrolu olarak işe alınacak olan kişiler için de KPSS puan şartı aranan şartlar içerisindedir.