Her geçen gün yeni bir ilanı yayımlanmakta. Bu haberimizde sizlere, Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan Erdek Belediyesi personel alım ilanı hakkında detaylar vereceğiz. Yayımlanmış olan ilana göre Erdek Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için  farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre ilanda da belirtildiği gibi adaylardna aranan şartlar arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmuyor.

Erdek Belediyesi Belediye kanunun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan Fizyoterapist ve Hemşire pozisyonlarında tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapacak. Adayların bu yönde 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca adaylara bu yönde bir sınav yapılacak olup, sınav başarısına göre kadro işlemleri gerçekleşecektir. Sınav tek aşamadan oluşmak üzere Sözlü olarak 10 Mayıs 2018 tarihi saat 14:00 'da yapılacaktır. Adayların ilgili sınava katılabilmeleri için aşağıda belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Erdek Belediyesi alımını yapmayı planladığı pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren ilgili Üniversitelerin Hemşirelik ve Fizyoterapist bölümlerinden mezun olmuş olmak, Türkiye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

ilgili ilana başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularına en geç 09 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç son başvuru günü saat 16:00 a kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürğü'ne şahsen yapılacaktır. Bunun dışında posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim