Devlet Personel Başkanlığı tarafından 06 Haziran 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Ancak Diğer başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Manisa Kırkağaç Belediyesi bünyesine toplamda 3 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre, 1 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 1 Harita Mühendisi ve 1 Makina Mühendisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Manisa Kırkağaç Belediyesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kırkağaç, Soma veya Akhisar ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 07 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 13 Haziran 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Manisa Kırkağaç Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim