Her geçen gün yeni bir belediye personel alım ilanı yayımlanmaktadır. Yayımlanan ilana göre Lice Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Bay veya Bayan olmak şartı ile belediye personeli alınacak. Buna göre Lice Belediyesi Peyzaj Mimarı alımı yapılacak. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Lice Belediyesi bünyesine alımını yapacağı adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans Programlarından Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Mezunu Olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve daha önce görev yapılan kamu kurum veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Diyarbakır-Lice Belediyesi adresindeki Lice Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Daha detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim