Koçarlı Belediyesi şoför alımı yapıyor. Koçarlı Belediyesi bünyesinde bulunana şoför kadrolarındaki eksikliği gidermek için 4 kişilik kadro ile Şoför alacak. Başvurular ilan yayınlandığı tarihten itibaren başlayacak olup en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapacak adayların en az ve en fazla eğitim seviyesi ilköğretim mezunudur. 

Alım yapılacak Kadrolar: 1 adet Makam Şoförü, 1 adet Otobüs Kaptanı ve 2 adet Yük Taşıma Şoförü,
Alım Yapacak Birim: Koçarlı Belediye Başkanlığı:
Eğitim Seviyesi; İlköğretim Mezunu,

Yukarıdaki boş kadrolara alımlar Kura ile yapılacaktır. Adaylardan, en az ve en fazla ilköğretim mezunu olması, her iki meslek için ayrı ayrı olmak üzere 1 yıl 6 ay çalıştığını SGK hizmet dökümü ile belgelemk ve ehliyetini de talebin iş kurumu sitesinde yayınlanma tarihi itibari ile en az 10 yıl önceden almış olması gerekmektedir. 

Kura çekimi 15 mayıs 2017 tarihi Koçarlı Belediyesi Başkanlığı Hizmet binasında yapılacak olup, Makan şoförü kura çekimi saat 9:30 da, Otobüs Kaptanı Kura çekimi 11:00 da ve Yük Taşıma Kura çekimi ise 13:30 da yapılacaktır.

Başvurular en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar her iki talep için ayrı ayrı olmak üzere istenilen belgelerin aslını göstermek şartı ile 28 Nisan 2017 tarihi saat 17:30 a kadar Koçarlı Belediyesi yazı işleri genel müdürlüğüne şahsen teslim etmek zorundadır. Posta, Kargo, Mail gibi yöntemlerle gönderilen evraklar hiç bir şekilde kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim