Kırşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

 

Geçmişten gelen ama bugün unutulmaya yüz tutmuş birçok geleneğimiz var. Buna artık dur de ek isteyen Kırşehir Belediyesi, 2013 yılından itibaren başlattığı kurslarla, özellikle halıcılık ile ilgili büyük adımlar atmıştır. Bu sayede özellikle ev hanımları hem hoş vakit geçiriyor hem de aile ekonomisine katkıda bulunuyorlar. 

 

Kırşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu kurslar ve geleneklere sahip çıkma girişimleri oldukça beğeni toplamış durumdadır. Kurslara gösterilem talepler ise bunun bir kanıtı niteliğindedir. Belediye ise sadece bu kurslarla yetinmemiş ve belediye bünyesinde faaliyet gösterecek olan atölyeleri açmıştır. Bunun beraberinde de kurslarda başarılı olan kişiler atölyelerde becerilerini sergileyerek gelir elde etmeye başlamıştır. 

 

Halıcılık kursunun haricinde de Kırşehir Belediyesi’nin çalışmaları devam etmektedir. Belediyeye ait olan internet sitesinde istek ve şikayet paneli oluşturularak halkın nabzı yoklanmış ve hizmetler de bu doğrultu da sürmektedir. Belediyenin en son oluşturduğu projelerden birisi içme suyu projesidir. Halkın isteklerinden yola çıkılarak çalışmaları sürdürülen projeyle şehrin su depoları kontrol edilmiş ve standartlarının artırılması için araştırmalar yapılmıştır. Bunun haricinde de şehirleşme ve daha modern bir Kırşehir için çalışmaları sürdüren belediyede gözler personel alımlarına çevrilmiş durumdadır. Belediyenin ise bu çağrılara kulak vereceği herkes tarafından beklenmektedir. Bu doğrultuda ise Kırşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları çok farklı pozisyonlarda gerçekleşecek ve şuan için gerçekleşmesi muhtemel olanlar ise şöyle. Öncelikli olarak işçi alımları olacak. Bunun beraberinde de mühendis, mimar ve zabıta memuru alımları olacak. Yapılacak olan bu alımlar ise kadrolu ya da sözleşmeli olarak gerçekleşecek. Kadro sayısı ve pozisyonlar hakkında tüm açıklamalar Kırşehir Belediyesi Halkla İlişkiler bölümü tarafından açıklanacak. Kadrolu ve sözleşmeli olarak gerçekeleşecek olan bu alımların ise 2016 yılı içerisinde birçok kez gerçekleşeceği beklenmektedir.