Belediye Başkanlıkları açık pozisyonlarını İŞKUR'a bildirerek buradan personel / işçi alımı yapmaya devam ediyor. Buna göre İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığının personel alımı incelendiğinde Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığının personel alımı yapacağı görülmektedir.

Alım ilanı Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmış ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmuştur. Yayımlanan ilana bakıldığında alınacak olan personelin Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet vereceğiz ve 5 ay 29 gün geçici süre ile çalışacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 14
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Kamu Kurumu / Geçici Süreli
Son Başvuru: 19 Nisan 2017

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 14 5 ay 29 gün boyunca mezarlık alanı temizleme, fidan, çiçek ekim vb. gibi işlerde çalışmak üzere alınacaktır.

Alım ilanına başvuracak olan adayın her hangi bir belgeye ya da deneyime sahip olmasına gerek yoktur. Geçici olarak istihdam etmeyi kabul eden adaylar ilana müracaat edebilir.

BAŞVURULAR

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığının alım ilanına müracaat edecek olan kişiler Kırklareli ili İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki linki takip ederek başvuru yapabilir.

https://goo.gl/iJ0ye4

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim