Kırıkkale Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Coğrafi konumuyla beraber ülkemizde oldukça önemli bir noktada yer alan Kırıkkale, hiç olmadığı kadar modern bir görünümle bizleri karşılamaktadır. Bu derece gelişim göstermesi ise Kırıkkale Belediyesi’nin yaptığı projeler ve uyguladığı çalışma politikalarıyla mümkün olmuştur. Halktan kopmadan ortaklaşa gerçekleştirilen bu projelerle beraber şehir hem gelişmekte hem de birçok insana iş sahası sunmaktadır.

Kırıkkale’de yaşayan halkın büyük bir çoğunluğu kamu sektöründe çalışmaktadır. Geri kalan kesim ise özel sektörde ve ağırlıklı olarak da Kırıkkale Belediyesi’nin kurduğu şirketlerde çalışmaktadırlar. Şehre yapılan her yatırım ve projede gerçekleştirilen personel alımları ise yoğun bir şekilde yeni yılın ardından yapılmaktadır. Bundan dolayı 2016 yılının bu zamanlarında birçok personel alımı yine bu şirketler tarafından gerçekleştirilecektir. Kırıkkale Belediyesi’nin hazırladığı ve halkına içinde bulunduğumuz hafta tanıtmaya başladığı İki Yaka Projesi ise yüzlerce kişiye iş imkanı sunacak. Şehrin tren yolu ulaşımını aktif olarak kullanması, trafik sorununun ortadan kalkması ve akışın hızlandırılması adına yapılacak olan bu projeyle beraber tren yolu taşımacılığı yer altından yapılacak. Büyük bir alanda uzun süreli bir proje olmasından dolayı da oldukça hızlı çalışılması gerekmektedir. Halkı madur etmemek ve projeyi olduğunca çabuk bitirmek isteyen Kırıkkale Belediyesi personel alımları gerçekleştirecek.

Kırıkkale Belediyesi personel eleman alımları ile ilgili açıklamalar tüm ihalelerin tamamlanmasının ardından yapılacaktır. Ağırlıklı olarak şirketlere yapılacak olan bu personel eleman alımlarıyla beraber halkın beklediği iş sahası oluşturulmuş olacak. İşçi, şoför ve mühendis alımlarıyla başlayacak olan bu proje, bitme zamanına yaklaşıldığında peyzaj görevlileri alımlarıyla da devam edecektir. Ayrıca bu projenin bitiminin ardından yeşillendirme ve ağaç dikim işlemleri de yapılacaktır. Bunun için de Kırıkkale Belediyesi ilerleyen zamanlarda personel alım ilanları yayınlayacaktır.

Editör: TE Bilisim