Kırıkkale Belediyesi İş İlanları 2016
Ülkemizdeki en büyük sorunlardan birisi trafiktir. Özellikle büyük şehirlerde etkisinin hissedildiği bu sorun, neredeyse tüm illerimize yayılmış durumdadır. Ticari amaçlı şehre gelen ya da o şehirde yaşayan kişilerin trafiğe katılmasıyla beraber oldukça fazlalaşan araç sayıları trafik sorununu ortaya çıkarırken, kentte yaşayan kişilerin yaşadığı diğer bir problem ise park sorunudur.
Otoparklar haricinde neredeyse park yeri bulmak imkansız hale gelen ülkemizde, birçok noktaya otoparklar yapılsa da bu sorunun önüne geçilememiştir. Ülkemizin merkezi noktalarında yer alan Kırıkkale’de de trafik ve park sorunu önlenemez bir hal almıştır. Özellikle kentte yaşayan halk araçlarına park bulamamakta yakınırken, bu durum Kırıkkale Belediyesi üzerinde büyük baskılar oluşturmaya başlamıştır. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru yapılan açıklamalarda Kırıkkale’nin merkezi noktalarına katlı otoparklar yapılacağı kararlaştırılmıştı ve geçtiğimiz günlerde de bu konuyla alakalı ihaleler başlatıldı. Yapılacak olan bu otopark 850 araç kapasiteli olacak ve Cumhuriyet Meydanı’na yapılması planlanmaktadır. İlerleyen günlerde inşaatına başlanılacak olan bu projede Kırıkkale Belediyesi iş ilanları 2016 yayınlayacak. Edinilen bilgilere göre işçi ve şoförlerden yana yapılacak olan bu iş ilanlarının sayısı ise henüz netleşmiş değil. Diğer bir bilgi ise bu personel alımları sözleşmeli olarak gerçekleştirilecektir. Sözleşmeli olarak Kırıkkale Belediyesi’nde işe başlayan kişiler ilerleyen günlerde ise kadro alabilirler. Çünkü Kırıkkale Belediyesi bünyesinde sözleşmeli olarak çalışmaya başlayan birçok vatandaş, ilerleyen günlerde kadro sahibi olmuştur.
Kentte yaşayanları oldukça sevindiren bu projeyle beraber hem park sorununa işlek bir noktada son verilmiş olacak hem de işsizlikten yakınan kişilere iş sahası oluşturulmuş olacak. Resmi açıklama ilerleyen günlerde resmi gazete üzerinden yapılacak ve adaylar başvuru formlarını doldurmalarının ardından kendileri belediyeye başvurabilecekler. Sonuçlar ise en kısa sürede yayınlanacaktır.
Editör: TE Bilisim