Ülkemiz de bulunmakta olan yüzlerce belediye başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Belediye başkanlıklarının memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR'a gönderilmektedir.

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından yeni hazırlanan ilan geçtiğimiz haftalarda İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 14 kişilik daimi memur, kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre başvurular halen devam ediyor, peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Kepez Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 14 kişilik memur alımı yapacak. Peki Kepez Belediye Başkanlığı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

Ambar/Depo Görevlisi - 5 Daimi Personel
Arıtma Tesisi İşletme Operatörü - 2 Daimi Personel
Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı - 1 Daimi Personel
Engelli Bakıcısı - 3 Daimi Personel
Elektrikçi (Genel) - 1 Daimi Personel
Bahçıvan - 1 Daimi Personel
Su Arıza İşçisi - 1 Daimi Personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için belediye başkanlığının memur ve personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Kepez Belediye Başkanlığının memur ve personel alımına başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır. Adayların İŞKUR'a gitmesi ve aktif olarak başvurusu devam eden Kepez Belediye Başkanlığı ilanlarına müracaat etmek istiyorum demesi gerekmektedir. Başvurular 1 Aralık 2017 tarihinden sonra sona erecektir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim