Devlet Personel Başkanlığının 15 Ocak 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilanına göre Kayıhan Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı kamuda İşçi statüsünde alım yapacağını belirtti. Kayıhan Belediyesi bünyesindeki eksiklik için Şoför alımı yapacağını belirtti. İlan Türkiye İş Kurumu Açık İş İlanları bölümüne gönderilmiş olup adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapan Belediye: Afyonkarahisar Kayıhan Belediyesi

Alım Yapılan Pozisyon: Şoför ( Yolcu Taşıma )

Son Başvuru Tarihi: 24 Ocak 2018

Kura Çekimi Tarihi: 02 Şubat 2018

Buna göre Kayıhan Belediyesi bünyesine alımını yapacağı Yolcu Şoförü Alımı için adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Bu yönde adaylardan, E Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, SRC-2 Belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Şoför mesleğinde en az 3 yıl çalışmış olmak ve bunu belgelemeleri gerekmektedir. Bu koşullar doğruluunda adaylara Kura Çekimi yapılacaktır. Kura Çekimi 02 Şubat 2018 tarihi Cuma Günü Saat 10:00 da Kayıhan Belediyesi Başkanlığında yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularına Türkiye İş Kurumu tarafından ilan yayımlandığı tarihten itibaren başlayabilirler. Başvurular en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna Göre adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte 26 Ocak 2018 tarihine kadar Kayıhan Belediyesine teslim etmeleri gerekmektedir. Adaylar ön başvurularını en geç 24 Ocak 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr adresinden veya talebin yayımlandığı il müdürlüklerinden yapılması gerekmektedir. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.