Kars Belediyesi İş İlanları 2016

 

Türkiyemizin oldukça soğuk illerinden biri olan Kars kendini yenileyerek çalışmalarına hızla devam etmektedir. Kars Belediyesi halkın sorunlarını çözmek için öneri şikayet kutularını dikkate alarak işsizlik sorununu çözebilmek için her yıl belli dönemler de sık sık işçi alımları gerçekleştirmektedir. Bireyler ilnları gördüklerinde fırsatı değerlendirerek başvurularını yapıp Belediye çalışanlarının arasına girebilirler. Böylece işsizlik sıkıntısından kurtulan bireyler ihtiyaçlarını karşılamak için düşünmek zorunda kallmayıp kazançlarını emeklerini sunarak çıkarmaktadır.

 

Kars Belediyesi İş İlanlarına ulaşmak için hemen hemen her evde bulunan internet sitelerinden faydalanabilir eksikliğin olduğu pozisyonları görerek başvurularını gerçekleştirebilirler. Genellikle mavsimlik işçi,temizlik işçisi , memur, sözleşmeli, devamlı ve ya geçici olmak üzere bir çok işsiz eleman fırsatları değerlendirerek kendilerini uygun gördükleri konuma başvurularını yapabilirler. Kars Belediyesi alt yapı sorunlarını çözmek için ve soğuk kış dönemlerinde buzlanmayı ve ya yolların kapanmasına engel olarak çalışmalarını bu yönde hızlandırmaktadır. Ulaşım kolaylığını sağlamak için aktif olarak işi makine devreye sokan Kars Belediyesi kış günlerinde tuzlama çalışması ve ya yol açımı hizmetlerini vatandaşa sunarak zor anlardan kurtulmalarını sağlar. Ayrıca Kars Belediyesi yalnızca alt yapı ve ya ulaşım sorunlarını çözmekle kalmayıp sokakların ve caddelerin temizliğine de önem vermektedir. Belediye çalışanlarına bu yönde görevler vererek temizliği sağlamalarını isterler. Kars Belediyesinde çalışanlar ise verilen görevleri yerine getirerek hizmetlerin kalitesini yaşayanlara sunmaktadır.

 

Kars Belediyesi projelerini hayata geçirmek için her geçen gün çalışmalarına hızla devam ederken işçi alımlarını da sık sık internet sitesinde ve ya Belediye binasından duyurmaktadır. Eğer Kars Belesiyesinin güler yüzlü çalışkan ekibine katılmak istiyorsanız başvurularınızı yaparak insan kaynakları uzmanlarının değerlendirmelerini bekleyebilirsiniz. Zamanla kendinizi geliştirerek bulunduğunuz konumdan yüksek mertebelere ulaşabilir azminizi Belediyeye yansıtabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim