Karaman Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları belediye meclisi toplantısında yapılan açıklamalarda 2016 yılının oldukça hareketli, yatırım ve yeniliklerle dolu bir yıl geçeceğini dile getiren Karaman Belediyesi başkanı, ilk hareketliliğin Şubat ayında gerçekleşeceğini dile getirdi. Kış aylarından dolayı kentsel dönüşüm projelerine bir süre ara veren Karaman Belediyesi, önceliğini ise şehir düzenlemelerine ve alt yapı çalışmalarına verdi.

Şehrin reklam panolarında rahatlıkla görebileceğimiz bu projeler için hazırlıklar tamamlandı. Birçok noktada yapılacak olan alt yapı çalışmaları beraberinde farklı projeleri de ortaya çıkaracaktır. Yapılacak olan projelerde alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından asfalt ve bakım çalışmaları yapılacakken, mahalle ve sokaklara da parke taşı projesi de uygulanacaktır. Bu projelerin gerçekleşmesi için ise ciddi bir personel alımı gerçekleştirilecektir. Çünkü şehrin birçok noktasında yapılacak olan bu projelerde ciddi bir eleman açığı bulunmaktadır. İhalesi gerçekleştirilen bu projeyi belediyeye bağlı olarak faaliyet gösteren şirketler gerçekleştirecektir. Yapılacak olan personel eleman alımları da öncelikli olarak sözleşmeli şekilde bu şirketlere yapılacaktır. İşçi ve şoför pozisyosunda yapılacak olan bu personel alımlarının sayısı ya da hangi zaman aralıklarında yapılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Karaman Belediyesi personel eleman alımları, birçok pozisyonda gerçekleştirilecek. 2016 yılında Karaman halkına yönelik yatırımlarını artırmak isteyen Karaman Belediyesi, birçok yeni proje geliştirdi. Evde bakım hizmetlerini geliştirmek ve birçok noktada da uygulamak isteyen belediye, bunun için de çalışmaları sürdürmektedir. Evde bakım hizmetleri ile alakalı bölümler okumuş olan ya da bu alanda sertifikası olan kişiler bu personel alımlarından faydalanabilecektir. Halkın büyük bir beğenisini kazanmış olan bu proje, Karaman’ın ilçelerine yönelik de uygulanacaktır. Bundan dolayı sayısının oldukça fazla olacağını söyleyebileceğimiz bu alımlar ilerleyen zamanlarda kamuoyuna kesinlik belirten ifadelerle duyurulacaktır.