Kadıköy Belediyesi Sözleşmeli Eleman Alımı

Kadıköy Belediyesi Personel alımı yapıyor. Kadıköy Belediyesi bünyesine dahil etmek üzere Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmuş 2 adet Tabip alacak. Alt kısımda verilmiş olan bilgiler de Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Aranılan niteliklere, Başvuru sırasında istenilen belgelere ve Genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI (İSTANBUL) TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.

Maddesi uyarınca kadro karşılığı Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel alınacaktır. SIRA NO UNVANI SINIFI ADEDİ EĞİTİM DURUMU 1 Tabip S.H. 2 Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmak ARANAN DİĞER ŞARTLAR: 1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak. 2-Görevini devamlı yapmasına engel olacak sağlık problemi olmamak. 3-Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER: 1-Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ya da onaylı fotokopisi 2-Nüfus cüzdan fotokopisi 3-Özgeçmiş (cv) 4-Erkek adaylar için askerlikle ilgili durumunu gösterir belge 5-2 adet vesikalık fotoğraf 6-Adli sicil belgesi 7-657 Sayılı D.M.K. 'nun 48/A-5 maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmadığına dair beyanı 8-Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışmadığına dair beyan. 9-Sağlık raporu BAŞVURU: Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar, istenilen belgeler ile birlikte 19/12/2014 Cuma günü saat 16 : 30' a kadar Kadıköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat edeceklerdir. (Üçüncü şahıslar eliyle, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. SINAV: Adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklardır. (Sözlü sınav Tarihi: 22/12/2014- Saat 14 :00) Aykurt NUHOĞLU Belediye Başkanı

Editör: TE Bilisim