İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
İzmir Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer alan kalabalık nüfusu ile gün geçtikçe ilerleyiş gösteren bir ilimidir. Gezilip görülen mekanlarla turistlerini ağırlarken kalkınmasını bu yönde güçlendirebilmiştir. İşsizlik sorunu İzmir halkını da etkilerken ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelip eksiklerini alırken düşünmek zorunda kalmışlardır. İzmir Büyükşehir Belediyesi unvanını kazanarak işsiz kişilere yardımcı olmaktadır.
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentini modern görünüme kavuşturmak için hizmetlerini yapmaktan bir an olsun vazgeçmemektedir. Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını kente yaparak elemanlara ihtiyaç duymaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımlarını gerçekleştirirken internet sitesinden duyurularını ve ilanlarını koyarak halkını bilgilendirip başvuru yapmalarına davet etmiştir. Halkı mağduriyetten kurtarmak için yılın beli dönemlerinde Büyükşehir Belediyesinin eleman eksikliği olduğu dönemler de alımlar yapılarak bireyler çalışma hayatına ilk adımlarını atmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi öncelikle kendi içinde toplanarak hangi konumda eksiklik olduğunu belirtip o pozisyona göre alımlarını yapmaktadır. Sözleşmeli ve ya memur alımları da yapan Büyükşehir Belediyesi projelerini yaşata geçirmek için kalabalık nüfuslu kentin hizmetlerini hızlandırarak olumsuzluklara yer vermeyip çalışmalarına hızla devam etmektedir. Tarih ve sanat kenti olan İzmir’i Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları yaparak zamanla modern görüntüsünü ilerletmekte ve çevreyi temiz tutarak peyzaj çalışmaları yapmaktadır. Ulaşım problemlerini çözmek için Büyükşehir Belediyesi raylı sistemleri geliştirerek yatırımların artmasıyla ulaşım ağı uzatılmaktadır.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 200 e yakın araç ve iş makineleri alımlarını gerçekleştirirken bu iş makinelerini ve araçları kullanacak elemanlara da ihtiyaç duyulacaktır. Hizmetlerinizi halktan esirgemeyecek ve yaşayan bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek istiyorsanız İzmir Büyüşehir Belediyesinin ekibine katılarak bulunduğunuz pozisyon da üzerinize düşen görevleri yerine getireceksiniz. Güncel takibinizi internet sitelerinden gerçekleştirerek başvuru zamanlarını kaçırmamanızı tavsiye eder hizmetlerinizi sergileyerek çalışma hayatına dahil olabilirsiniz.