İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Eyüpsultan Belediyesi 25 zabıta memuru alımı yapacak.Eyüpsultan Belediyesinen yayımlanan personel alım ilanına göre 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen şartları taşıyan zabıta memurları alımı yapılacak. Zabıta memuru alımlarında başvuru şartlarında genellikle erkek zabıta memuru alımı yapılmakta. Eyüpsultan Belediyesine yapılacak olan zabıta memuru alımlara kadın adaylarda başvuru yapabilecek. Zabıta memuru başvuru genel ve özel şartları da belli oldu. Buna göre hangi kadro derecesinde ve hangi mezunlardan alım yapılacak? Başvuru şartları ve başvuru tarihileri nedir?

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular için istanbul eyüpsultan belediyesi resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek olan başvuru formu ile birlikte 2 Temmuz tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 17 temmuz olarak açıklandı. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

Başvurularda adayların T.C: vatandaşı olması, kamu hakalrından mahrum olmamaları, TCK 53. madde de belirtilen suçlardan mahkumiyeti bulunmaması, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmaması, görevini sürdürek hastalığı bulunmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu olarak sonuçlanması şartları bulunuyor.

KPSS şartında 2016 yılında yapılan kamu personeli seçme sınavından P3-P93 puan türlerinden kadro sınıfında belirtilen taban puanı almış olmaları gerekmektedir. 

Adaylara yapılacak olan boy kilo ölçümlerinde erkek adaylar 1.67 kadın adaylar ise 1,60 boyunda kısa olmamarı isteniliyor. Boy kilo farkının 10 kilodan dan fazla olmaması gerekiyor.

Yaş şartında ise adayların başvuru tarihindne itibaren 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor.

Başvuru ve diğer şartlar için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim