İstanbul Kadıköy Belediyesi alım duyurusu yayaımladı. Duyuru 06 Mart 2017 tarihinde Devlet personel Başkanlığı tarafından yapıldı.  Duyuruda İstanbul Kadıköy Belediyesi Üniversitelerin tıp fakültelerinden mezun olmuş 1 adet Tabip alımı yapacak.  Adayların başvuru şartlarını taşımaları ve istenilen belgeleri eksiksiz sunmaları dahilinde 1 kişi alınacaktır. 

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak ?

İstanbul Kadıköy Belediyesi yaptığı duyuruda adaylardan, 657 sayılı devler memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmamaları, görevini yapmasına engel olabilcek herhangi bir sağlık durumu olmaması, iş yeri hekimliği sertifikası olması, mecburi hizmetini yapmış bulunmak ve bunun belgelenmesi gerektiğini bildirdi. 

Adayların bu şartları taşımaları dahilinde, Başvurularını 10 Mart 2017 tarihine kadar 16:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kadıköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilecektir. (Başarılı olan adaylara yazılı veya elektronik ortamda bildirim yapılır.) Adaylar başvuru esnasında, Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ya da onaylı fotokopisi ,Nüfus cüzdan fotokopisi ,Özgeçmiş ,Erkek adaylar için askerlikle ilgili durumunu gösterir belge ,2 adet vesikalık fotoğraf ,Adli sicil belgesi ,657 Sayılı D.M.K. ‘nun 48/A-5 maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmadığına dair beyanı ,Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışmadığına dair beyan. ,Sağlık raporu ,Yerleşim yeri belgesi gereklidir. 

Adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Sözlü sınavda başarılı olan aday, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucuna göre göreve başlayacaktır.
Editör: TE Bilisim